Amikor ezeket a sorokat írom, még nem lehet tudni, hogy Budaházy és Toroczkai nevű, magukat hazafiaknak nevező politikai bűnözők felhívására szervezett tüntetés megtartható-e a Dohány utcai zsinagóga előtt. Az első beadványt a rendőrség elutasította, az utolsó hír szerint most az újabb beadványról egyeztetnek.

Akik nem tudják, pontosan miről van szó, azok elolvashatják itt http://www.kuruc.info/r/2/32001/ a mozgósító felhívást, mely azért keletkezett, hogy tiltakozzon a Hősök terén tervezett vallási rendezvény (a hanuka gyertyák ünnepélyes meggyújtása) ellen. A zsidó szervezetek figyelemfelhívó ünnepségén rekordszámú gyertya maggyújtását tervezik. Az ismert hazai újnyilasok ezt sértőnek tartják, mondván, hogy a Hősök tere a magyarok szent területe, ott ilyen rendezvény nem tartható.

A felhívás végén olvasható, hogy „ha süket fülekre találna követelésünk (volt már ilyen), abban az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a mélyen sértő esemény kapcsán jogosan felháborodó hazafiak nem vesznek-e elégtételt a nyilvános megalázásért.” E mondat azt jelzi, hogy Budaházyék nyíltan erőszakra készülnek egy vallás követői ellen. A rendőrség azért utasította el az első bejelentést, mert szerintük a közlekedés azon a helyszínen más útvonalon nem biztosítható.

Szokás szerint sokféle reakció olvasható már – bár a mainstream média még nem kapta fel az ügyet. A Fidesz és a KDNP tiltakozott Budaházyék tervei miatt és ennek jelentőségét nem kisebbíti az, ahogy eddig ez a két párt hasonló ügyekben viselkedett. Nem is nagyon foglalkoznék vele, helyes, hogy megszólaltak, és kész.

Sokkal inkább izgat az, ahogy a társadalom reagál – pontosabban szólva nem reagál. magam is vitába keveredtem egy bloggerrel (Tokfalvy kartársammal) a – nevezzük így – dogmatikus „jogállamista” értelmezés miatt, ami az általa is elismerten rossz törvényi szabályozás szó szerinti betartására helyezi a hangsúlyt és támadja a rendőrséget emiatt. (http://konzlib.blog.hirszerzo.hu/index.php?todo=entry&vaep=1)

Alapvető problémám azonban az, hogy ennyi idő és inzultus után még most sem képes a magyar társadalom felismerni azt, hogy senki soha nem fogja megvédeni egyetlen csoportját sem a szélsőséges támadások ellen. És ha egyes csoportjait (melegeket, cigányokat, zsidókat, szlovákokat, stb.) nem tudja megvédeni, a társadalom széthullik. Nincs az a rendőrség, ügyészség és bíróság sehol a világon, amelyik elegendő védelmet tud biztosítani a rasszista, szélsőséges politikai és fizikai atrocitások elszaporodása ellen. (És tegyük zárójelben gyorsan azt is hozzá, hogy a mi igazságszolgáltatásunk mindhárom alapvető része olyan állapotban van, hogy ez ma el sem várható tőlük). És nincs az a törvényhozás a világon, amelyik képes tökéletes törvényeket hozni, amelyek önmagukban, automatikus alkalmazásuk révén képesek megálljt parancsolni a mostani rémisztő jelenségeknek. (Itt pedig az kívánkozik zárójelbe, hogy pláne a mi parlamentünk, amelyik akkor sem lenne képes az elfogadható működésre, ha valaki a Holdról érkezve letenné eléjük a tökéletes törvényjavaslatot.)

Nem hiszem, hogy túl sokan vannak ebben az országban már azok, akik elhiszik, hogy a magyar állam képes megvédeni polgárait a szélsőségesek egyre növekvő radikalizmusával, az egyre gyakrabban és erőteljesebb elszabaduló verbális és tevőleges erőszaktól.

És mégis. Még most sem érzékelem, hogy sokak szájából egyszerre hangzana fel az elég volt, tegyünk végre valamit az erőszak ellen! felkiáltás. Még most sem látom, hogy hatalmas tömegben vonulnak fel az emberek élükön a hatalmi ágak vezetőivel, tiltakozva a szélsőségesek térnyerése ellen.

Ki védi meg a szexuális irányultságuk miatt megtámadott embereket? A cigányságuk miatt kitaszított, munkalehetőségtől hermetikusan elzárt magyarokat? Ki fogja megmutatni végre a tömeg erejével ezeknek a szar alakoknak, hogy nem lehet pár évtized után ismét Árpád-sávos zászlókkal, ijesztően nyers, undorító jelszavak skandálásával, a tüntetések szokásos kellékeként előkerülő fegyverropogás zajával rettegésben tartani idős zsidó magyar polgártársainkat? Anyámék a Bajcsy Zsilinszky úton immár rendszeresnek mondható tüntetések beszűrődő zaja miatt évek óta halálosan félnek. Mikor mutatja meg ez az ország a szégyenletesen aljas „hazafiak”-nak, hogy elég volt?

Mert nem, nem hiszem, hogy a törvényeknek, a jogalkalmazóknak dolga a mocskos tanok terjedésének megállítása, az elszaporodó rettenetes jelenségek visszaszorítása. Nekik kötelességük harcolni ellene, de igazi ereje csak a civil Magyarország (és most nem a hivatásos civilekre gondolok) kemény fellépésének lehet. Nem szívesen példálóznék a Hollán Ernő utcai történettel, de számomra az is nyilvánvalóvá, hogy ez nem a politikai pártok dolga. Nem Gyurcsány Ferencnek kell (ellenjavallt!) a tüntetést összehívni, hanem nekünk, magyaroknak, akiknek elegük van abból, hogy párszázan, pár ezren éppen a magyarságukra hivatkozva összetörnek mindent, ami ezt az országot élhetővé teszi. Én már nem szeretek itt élni – bár nincs hova mennem. Csak itt értem meg a szót, csak itt értenek meg engem és minden kő, minden folyó és minden hegy csak itt kelti bennem az otthon érzetét.

Borzalmas gondolat, hogy ebben az országban már nem jó élni.

 

Szerző: Lólábfi Horgász SC  2008.12.17. 14:36 94 komment · 1 trackback

Címkék: gyurcsány budaházy náci zsidó rasszista toroczkai nyilas hanuka zsinagóga

A bejegyzés trackback címe:

https://halszalka.blog.hu/api/trackback/id/tr53828076

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szombatblog 2008.12.17. 15:45:21

Miénk is itt a tér?Megahanuka a Hősök terén. A legnagyobb hanukia a legtöbb ember előtt? Vagy az egyszerre gyúló, legtöbb hanukia a legnagyobb sokaság előtt? A szélsőjobb persze hörög és tüntetést szervez. A hatóságok nem engedélyezték a tüntetést, mely e…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

==T== 2008.12.17. 15:45:52

Na, egy újabb libbant okostojás...

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2008.12.17. 15:46:25

Hihetetlenül jó bejegyzés.
De ne aggódj, majd jönnek az említett IQ-huszár magyarok és jól megkapod. Készülj fel. Rendkívül hangos kisebbség a hülyéké.

PR32 (törölt) 2008.12.17. 15:49:49

Nono, van 1-2 túljátszás. De ebbe most nem mennék bele, meg nem is ez a lényeg.

Hogy mikor? Most. Amikor betiltják a zenekart.
Tudod, mi van? Az, hogy a zsidók gyújtsanak gyertyát a zsinagógánál, hagyják meg a játszóteret azoknak, akik azt hiszik, hogy az övék.

(Sajnos igazad van, a rendőrség impotens. De ha nem lenne gond, amit a szőnyeg alá söpör a vezetőség, nem is jött volna létre ez a gittegylet.)

zladko 2008.12.17. 15:56:06

szélsőliberális magyarellenesség
ennyi.

Spermahajder 2008.12.17. 16:00:18

Belenyúltál a darázsfészekbe. Már rajzanak a piros-fehér csíkos támadó kedvű darazsak.

szonomi 2008.12.17. 16:04:29

A Bajcsy-Zsilinszky útón rendszeresen félnek ? Szivesen cserélek velük innen a VIII.-ból.
Egy héten ötször félhetnének és komolyan!

Acmee 2008.12.17. 16:10:11

Bocs Srác!

Nem gondolod, h az élet hívta elő ezeket az eszméket? Pont az általad emlegetett impotens rendőrség miatt? Hát inkább masírozzanak Árpád-sávos fickók, mint rozsdás késes cigány hordák(amik már most futkároznak az utcákon...)! Nem véletlen a cigányokkal szemben kialakult ellenszenv, nevezhetjük közútálatnak! Megküzdöttek érte, mondhatjuk kiérdemelték! Nem épp nevezném normális dolognak védeni őket. Aki normális életet él, éljen ezen túl is, semmi gond. Ezeknek viszont a 90%-a társadalmilag elfogadhatatlan, bűnöző életet él! Akkor vizsgáljuk innen a dolgot!

feltételes reflex 2008.12.17. 16:18:50

jó poszt.

máris rácuppantak a nácik.

Kúrcsány Ferenc 2008.12.17. 16:19:04

A csótányokat irtani kell, nem védeni.

burian 2008.12.17. 16:21:08

Tényleg nem jó itt élni.
Neked egy megnemvalósuló tüntetés miatt. Másokat meg egyszerűen megerőszakolnak és megölnek. És igazad van, az egyik fontosabb a másiknál. Nyilván a tüntetés miatt rossz itt élni. Azok miatt, akikről nem beszélünk, inkább meghalni rossz. De az nem számít, hagyjuk is. Persze, hogy a tüntetés a veszélyesebb. Mi az, hogy, nagyonis. Napnál világosabb. Nem vagyunk mink rasszisták, hogy mást merjünk mondani, mint ami ki van adva.

Szegény ember, miket kell kibírnod!
Hogy emberek tüntetni kívánnak egy őket sértő rendezvény ellen. És ez még be is jelentik. A szemtelenek. Még, ha nem is tehetik meg és az egész csak egy füstbe ment terv volt, akkor is, hallatlan. Hisz megpróbálták! Tényleg szörnyű életed lehet, állandóan reszketni mások esetleges ám meg nem valósuló tervei miatt. Borzasztó. Remélem kapsz érte valami kárpótlást. Mi veled vagyunk a félelmedben, fogjuk a kezed, ha esetleg egy plakátról egy kék szempár néz rád. Borzalmas sokk, tudom, megint a nácik, itt vannak, már az utcán sem lehet az embernek nyugta, csak néznek és figyelnek a hideg, savószínű szemükkel. Beleborsódzik az ember háta. Hát még, ha halljuk is őket, ahogy sivalkodnak, hogy kérem, ne öljenek meg cigány urak, meg hujuj, nem szeretem, ha kirabolnak. Nagyon zavaró. Ahelyett, hogy méltósággal viselnék. Európai módra. Csendben. Szerencsére éppen alakul a Cigány Gárda, talán ők majd megvédenek. Jaj, csak be ne tiltsák őket is. Hál' isten őket senki nem tartja félelmetesnek, ettől az ölés-rablás-lopás dologtól eltekintve ugye.
Csak rend lesz egyszer ebben az országban, hogy az az aránytévesztő, manipulatív, egyébként segghülye rigó rúgja meg!

portal.c-press.hu/200803082385/belfold/cigany-klon-garda-modra-megalakult-a-vilag-nemzetorseg.html

PR32 (törölt) 2008.12.17. 16:22:33

hehe. feltűnt valakinek, hogy a nácizás szánalmasabb, mint árpád-sávos lobogóval masírozni? na mind1. index főoldalon "Visszakérem Magyarországot". nem csoda, ha sokan olvassák. de én ezt nem értem. ki kéri vissza? és kitől? ehh... inkább alt+f4

Dekatlon 2008.12.17. 16:25:37

Itt mindenki megveszett?
Zsidók gyertyáznak. Ok, nekem azzal nincs bajom, de ilyen nekivadult közhangulatban nem féltik az egyszri zsidó testi épségét, aki csak vallásilag szeretne egy kicsit együtt lenni? Neeem, minek azt, irány a Hősök tere! Ha megvernek pár ártatlant, annál jobb!
Árpádsávos idióták meg bekapják a csalit, mennek, ütnek. Aztán persze megszívják ők is. Mert a rendőrség arányos erőszak alkalmazása közben farbagyömöszöli őket.
Persze a rendőrök is rábasznak, mert rá 3-4 hónappal elkezdődnek a perek, aholis sok kisrendőr fog lefokozódni, kirúgódni, rabosítódni.

Természetesen közben minden marad úgy ahogy volt, semmi nem változik, senki nem ér el semmit. De ez a feleket legkevésbé sem zavarja.

PR32 (törölt) 2008.12.17. 16:25:58

Karlitosz: kösz. ugye tudod, hogy az ilyen kijelentések miatt van az, hogy ha egy jobboldali - mondjon bármennyire értelmes dolgot is - megszólal, egyből jön a nácizás.

PR32 (törölt) 2008.12.17. 16:26:36

modder: KÖSZI! de tényleg!

sasfiók 2008.12.17. 16:28:49

A szerzőnek! Kívánom , éljen olyan környezetben ahol az annyira védett, féltett lények abszolút többségben vannak . Éljen és aludjon nyugodtan , esetleg közlekedjen nap mint nap abban a környzeteben. Kívánom a családtagjainak is azt hogy érezzé magukat ugyanúgy mint ön.

ki kicsoda 2008.12.17. 16:32:01

Látod! Ez a baj veled, hülyeséget írsz,- nem tudom jó szándékkal-é. "Visszakérem Magyarországot" Mit csinálsz? Tiéd volt?
"Ne fogjon senki könnyelműen
A húrok pengetésihez!
Nagy munkát vállal az magára,
Ki most kezébe lantot vesz."
Mert aki ezt írta, köztudottan nem magyar nemzetiségű Petrovics Sándor, nyelvében is a legnagyobb magyarok közé emelkedett.
Legalább is mielőtt megtanulsz magyarul, ne fogj írásba. A szó veszélyes fegyver. Jó ügy érdekében is.
"Enyém, tiéd, övé mennyi lármát szüle, Miolta a miénk nevezet elüle"
Mert a haza, nem enyém, tiéd, övé, hanem a MIÉNK, mindannyiunké, akik e nemzethez tartozónak valljuk magunkat. Ne rekessz ki, hogy ki ne rekesszenek!

Meszaros 2008.12.17. 16:32:08

Ki lettem moderálva: attól még fenntartom, hogy neantropus egy ékes bájdorong!
Kíváncsi lennék mennyiben sérti egy hanuka ünnepség?

Netuddki. 2008.12.17. 16:35:08

Tegyünk az erőszak ellen!
Verjük meg már ezt a budaházit és torockait végre. Tapasztalják már meg milyen amikor a saját farkuk van a csalánosban.

Sesut 2008.12.17. 16:51:53

Elítélem az erőszakot, azt is, aki él vele, és azt is, aki kiprovolákja.

Miért a Hősök tere? Tudjuk, vannak csoportok, akik mostanában érzékenyen, agresszívan reagálnak, ha úgy érzik, magyarságukat sértik. Nem az a kérdés, hogy igazuk van-e, vagy hogy helyesen járnak-e el. A csoportok léte tény, reakciójuk kiszámítható. Akkor miért a Hősök tere?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.12.17. 16:52:06

Szerintem ez a cikk megy egyenesen a náczivadászra. XD
Ez paródia, ilyen nincs!
Kedvenc részem:"Anyámék a Bajcsy Zsilinszky úton immár rendszeresnek mondható tüntetések beszűrődő zaja miatt évek óta halálosan félnek."

Van egy ismerősöm, egyszer elkapta a pánikbetegség. Egyszerűen nem mert kimenni az utcára, halálosan félt. De jött egy doktorbácsi, és mostmár újra teljes életet él. Remek pszichológusok, pszichiáterek vannak, javaslom a blogíró és kedves családja keresse fel az egyik nevesebbet.
Ez betegség, kezeltetni kell!

Mihamarabbi jobbulást!

1953 2008.12.17. 16:55:37

Magyarországot akkor vették el tőlünk,amikor a háború alatt a vörös horda átlépte határainkat.Tőlük kérd vissza.Zka,te valóban nem vagy IQ-huszár, csak gyalogos.

burian 2008.12.17. 16:56:05

Meszaros
Azt én honnét tudjam, hogy mennyiben sérti? Kérdezd meg tőlük. De, ha ők azt mondják, hogy sérti, akkor sérti. Ez van, ezt hívják demokráciának. Egyik gyertyázik, amásik óbégat. Ettől még a világ forog tovább. Ha viszont az egyik csinálhat, amit akar, amásik nem, abból baj lesz. Van. Volt.
Én azon röhögök, hogy egyeseknek milyen hamistudatos világképük van.
Inkább legyen ölés, rablás, lopás csak nehogy kimondjunk valami olyat, ami a kis buksi fejükben megnyomja a nagy piros gombot, ami a bazi nagy vekkerórát indítja. Pavlov. Kutya. Nyál.
Nevetséges és abszurd, hogy valaki a cigányságot védi (cuzammen, en block, cakumpakk) és retteg egy bejelentett, majd engedélyt nem kapott ostoba tüntetéstől. Ez az agymosás vége. Amikor a valóság már nincs, csak a hit van és a programozott rettegés. És már azt se veszi észre, hogy a fene nagy antirasszizmusában rasszista alaphangon beszél, általában véd egy népcsoportot, benne a szép számú gyilkossal, tolvajjal, munkakerülővel. Ez is rasszizmus apafej. Amolyan vakfolttal nézős, félhülye raszizmus, de az.

feltételes reflex 2008.12.17. 16:56:41

neantropus
"Hogy emberek tüntetni kívánnak egy őket sértő rendezvény ellen."

csak tudnám, őket MIÉRT sérti?? én meg kijelenthetném, hogy ezentúl minden augusztus 20-ára ellentüntetést és gyalázkodást szervezek a Bazilikához, mer' engem meg sért a keresztény körmenet?

(amiben nem mellékesen egy mumifikálódott emberi kezet hurcolásznak körbe- csak összevetem a gyertyagyújtással, ha már valamin feltétlenül muszáj lenne háborogni)

ja, ha nem lenne világos: engem nem sért a keresztény körmenet sem.

Netuddki. 2008.12.17. 17:01:26

neantropus 2008.12.17. 16:56:05
"Ettől még a világ forog tovább. Ha viszont az egyik csinálhat, amit akar, amásik nem, abból baj lesz."

Azér' van egy kis különbség a gyertya- és a TV székház-gyújtás között.

AzHofi 2008.12.17. 17:01:41

Egy horgász miért nem a halakról ír? Tök szívesen olvasnék arról, hogy Vácnál indul-e a menyus, vagy valami.

burian 2008.12.17. 17:16:25

reflex

Nem érted. Teljesen mindegy miért. Ha nekem bajom van a lila színnel, akkor tüntethetek ellene. Hülyeség? Az. Majdnem minden felvonulás, menet, tüntetés hülyeség. Kezet hurcolni, makabeusozni, buzulni, egyre megy.
TV- székházat szerintem kezeljük külön. Mai napig nem tiszta, hogy hogy volt. Ha szerencsénk van, majd egy politikus az emlékirataiban megírja, hogy hogy is volt.
A lényeg felett siklotok el megint. Van ez a rettegve sivalkodás a médiában, van a betiltás és van a valóság, amiben emberek halnak meg.

Balna 2008.12.17. 17:17:00

Ilyen gyenge postot nem olvastam az elmúlt fél évben.

Szüleid lakása helyett fel tudok ajánlani egyet a Petneházi utcában. Nyugodt környék, arrafelé nem tüntet a kutya se. Ugyan van néhány roma lakos, de oda se neki. Árpádsáv ne legyen, az a lényeg.

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.17. 17:23:47

"Anyámék a Bajcsy Zsilinszky úton immár rendszeresnek mondható tüntetések beszűrődő zaja miatt évek óta halálosan félnek"

Én meg évek óta halálosan félek átmenni a Blaha aluljáróban az ott portyázó cigányok miatt, és ha ezt kimondom, le vagyok nyilasrasszistázva. Ezekután aki például egy zászlótól fél, azt csak kiröhögni tudom.

Kedves posztíró felsorolása: "ki fogja megvédeni a melegeket, cigányokat, zsidókat, szlovákokat, stb" - a magyarok ebből a sorból szándékosan maradtak ki, vagy ők ebben az országban csak amolyan satöbbik?

Egyébként Budazáhy ezzel a mostani akcióval elvetette a sulykot, ez nem vitás, de ez a nácizás és jajszegénycigányokozás is kurvaunalmas már. Legyen hanuka, nagy ívben leszarom, de ne legyen cigánybűnözés.

"Nem hiszem, hogy túl sokan vannak ebben az országban már azok, akik elhiszik, hogy a magyar állam képes megvédeni polgárait a szélsőségesek egyre növekvő radikalizmusával"

Mit takar nálad az egyre növekvő radikalizmus? Egyre kevesebben vesznek részt az ilyesmi rendezvényeken, és egyre jobban szétszóródva a városban. És miért kéne azt éreznem, hogy nem véd meg tőlük a rendőrség? Nem véd meg, persze, de én sem védem meg Debrecen lakóit a hétfejű sárkánytól, mert nem is fenyegeti őket ilyen veszély. Miért akarnának engem bántani a radikálisok? (aki a "mert te közéjük tartozol" demagógiával merészel jönni, annak már most megelőlegezek egy bazmeget)

Crile Fisher (törölt) · http://crilefisher.blog.hu/ 2008.12.17. 17:30:19

Sületlen ostobaság az írás nagyrésze, "mocskos tanok" és egyebek, nem igazából ér meg egy vitát, de ezen:

"Anyámék a Bajcsy Zsilinszky úton immár rendszeresnek mondható tüntetések beszűrődő zaja miatt évek óta halálosan félnek."

...konkrétan hangosan felröhögtem.
Menj Chartázni, csak nehogy te is százezer embert várjál, ha ilyen marhaságok ingerült összehordásánál többre nem tellik.

Megjegyzem, Budaházyék szerintem most valóban orbitális baromságot készülnek véghezvinni, ahogy az elmúlt időben többször is. Jelenleg a tevékenységük határozottan káros a nemzeti radikális oldalra nézve.

Dubito 2008.12.17. 17:42:00

A hozzászólók jelentős hányada indokolta azt, hogy miért nem jó ötlet egy vallási közösségnek gyertyát gyújtani egy téren, azzal, hogy a cigányok verekedősek és lopósak. Csak én nem értem itt a logikát?
Tehát ha nem jól érezzük magunkat valami (valakik) miatt, találjunk egy harmadik csoportot, és tegyünk róla, hogy ők lehetőleg még rosszabbul érezzék magukat.
Ha kikap a Fradi, verjük meg a postásokat. Ne má csak én szívjak..

É2I 2008.12.17. 17:43:41

Soha nem értettem; miért nem lehet Magyarországon magyarnak lenni.
Ha valakinek nem tetszik egy másik népcsoport viselkedése, életmódja az már náci, meg fajgyűlölő. Meg kellene érteni, hogy a törvényeket mindenkinek be kell tartani és ennyi.
Nincsenek kisebbségekre, többségre szabott törvények. Minden itt élőre egyaránt vonatkozó törvények vannak.

Csak az a gond, hogy gyakorta a népcsoportok a kisebbség "elnyomása" mögé, hátrányos helyzetük mögé próbálnak bújni, közönséges bűncselekmények elkövetése után.
És még ilyenkor vannak akik csodálkoznak a szélsőségek felerősödése láttán?
Az aktuálpolitika - párttól függetlenül -, meg ezt kihasználva sütögeti a maga pecsenyéjét.

Ez van, ezt kellene átlátni!

Fentebb lett említve, hogy ugyanúgy irritálhat nem adott közösséghez tartozó embereket egy másik közösség -még akár békés - bármilyen megmozdulása is.

Azt mellékesen jegyzem meg, hogy amikor Izrael vezető politikusa nyiltan kijelentette, hogy Lengyelországot és Magyarországot be kell kebeleznie a zsidó tőkének, arra egyetlen érdemi reagálás sem történt gyakorlatilag egyik párt részéről sem.
Fordított helyzetben érdekes világsajtó visszhangot sejtenék.

macihagyma 2008.12.17. 17:46:00

Csak tudnám, hogy a lubavicsiak mi a f...szt akarnak ezekkel a megagyertyáikkal. Menjenek a zsinagógába vagy keringjenek a zsinagóga körül!
Európa legtöbb gyertyáját itt állítják fel. Mi az üzenet?

burian 2008.12.17. 17:52:26

Dubito
A poszt szerzője szerkesztette egy gondolatba ezeket. Nem a hozzászólók.
Úgy fest, hogy még azoknak a tudatában is összetartozik, ami összetartozik, akik épp az ellenkezőjét állítják.

"És ha egyes csoportjait (melegeket, cigányokat, zsidókat, szlovákokat, stb.) nem tudja megvédeni, a társadalom széthullik."

Valóban. Hogy jön ez ide. Hát az állandó kettősmércézés miatt. Azt kellene elfogadni, hogy mindenkire azonos szabályok vonatkoznak.
Nehéz, nehéz. Nem ehhez vagyunk szokva.

Sofian 2008.12.17. 17:52:45

Mi a francért zavarnak a gyertyák? Az nem zavar hogy a belváros szét van gányolva a Multik boltjaival, meg gyorsétteremmel de az a kibaszott gyertya a legnagyobb baj....

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.12.17. 17:53:11

A Gárda MSZP-szavazó nyugdíjasokat feszített keresztre fejjel lefelé, csak erről a sajtó nem mer beszélni. Sajnos a rendőrség tehetetlen, a Gárda feloszlatása csak álintézkedés. A jövőben csak még több áldozat lesz: nyugdíjasok, liberálisok, romák, nemzetiségük miatt agyonvert, megkéselt szlovákok, románok, szerbek, és természetesen zsidó vallású honfitársaink. Megértem, hogy a posztíró szülei félnek, főleg ha valamelyik veszélyeztetett kisebbséghez tartoznak. Mivel az állam többé nem képes megvédeni őket, csak egyetlen dolgot javasolhatuk a számukra: meneküljenek.

metropolis 2008.12.17. 17:59:24

Ha nagy a szar, megerősödnek a szélsőségek, mindkét oldalon. Ebben nincs semmi új, lásd a történelem bármelyik évszázadát a világ bármely táján. Én nem szeretem a szélsőségeseket. És nem szeretem azokat sem, akik miatt a szélsőségesek megerősödtek. Én magyar szeretnék lenni. Engem ki véd meg?

burian 2008.12.17. 18:06:32

metropolis

Téged Batman véd meg. Maximum.

Aaronka 2008.12.17. 18:13:52

Ekkora baromságot. Pár félhülye nácinak érzi magát. Elárulok egy titkot:Európa minden országában van ilyen "náciveszély". Sőt. De nyugodt lehetsz. 20 év múlva az ország fele cigány lesz és akkor nem kell félned a náciktól. Akkor nem tudják őket elnyomni és majd ők kivezetik az országot a fénybe. Már látom a sok Dr. Lakatos Renátót és Prof. Bangó Dzsenifert.

Aaronka 2008.12.17. 18:19:29

ja, és inkább jöjjön velem szembe az utcán 10 Budaházy, mint 10 Kolompár.

FuRaCe 2008.12.17. 18:34:36

Horgász!

Te ezt komolyan a saját fejedből írtad vagy a szokásos "nácizzunk le mindenkit" sablont használtad? Egyik se jó.
Miért élnek félelmben a szüleid? Tán tettek valamit valaki ellen? Érdekes nekem a zsidó ismerőseim abszolút nem élnek félelemben, sőt kurva jól élnek...
Pl. az oktogonnál... Ugye onnan is látni sokmindent?
Tudsz általánosságban példákat írni arra mikor bántottak találomra tisztességes, átlagos életet élő zsidókat magyarországi szélsőségesek?
Mert én rengeteg példát tudnék írni az ellenkezőjére...
Fizikailag, mentálisan, erkölcsileg egyaránt. Évtizedek óta szívják a magyar emberek vérét és amikor néhányan besokalnak Ti csodálkoztok, sőt végre megvan a válasz miért tart itt az ország. Az a kődobáló nincstelen telepi gyerek, azaz, az az oka mindennek! Figyelj horgász!
Kik hazudtolják meg történelmünket és festik le a magyar népet nácinak?
Kik tiltják be szimbólumainkat?
Kik azok akik a magyar hősi halottak tetteit lealacsonyítják, sőt elhallgatják?
Kik azok akik nap mint nap áldozatai a cigányterrornak?
És komolyan Te a Toroczkait és a Budaházyt tartod a legfőbb problémának? Ezért nem jutunk el európába?
Te hol éltél eddig?
Mondjuk úgy ebben a 20 évben?
És hogy nem tetszik nekünk, hogy zsidó államot akarnak ide? Igen, nem tetszik.
Sokmindent megtehettek, cenzúrázhattok, hazudhattok, de azt az egyet nem kényszeríthetitek senkire hogy ki kit szeressen. Én magam nem tudok azonosulni se a cigány életmóddal sem
a zsidóval, de ettől még senkinek nincs veszélyben az élete... Sokmindent ránk kényszerítettek, ahogy a melegfelvonulást is, apropó azt nézték az ablakból a szülők?
Tisztelet az emberek iránt, a hagyományok iránt, az hiányzik belőletek, mindig is az hiányzott... Én soha nem bántottam senkit, de a véleményem megvan.
És ha elmegyek egy külföldi országba, nem várom el, hogy árpádsávos zászlók fogadjanak a reptéren és igyekszem alkalmazkodni a helyi kultúrához... Érzed a különbséget?

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.12.17. 18:37:17

Ez egy hazug, sátánista blog.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.12.17. 18:37:32

Nem szereti a szerzocske, ha befakkolnak neki. remelem a ciganyok a lanyanak fognak ejszaka, hatan egymas utan.
ahogy Lachazan tettek.
csak hogy tudd, kit vedsz.

Kenedy1 2008.12.17. 18:38:28

Borzalmas gondolat, hogy ebben az országban már nem jó élni.

Ezt kiknek köszönhetjük? a köcsedék gyurcsányéknak..

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.12.17. 18:38:41

Még hogy horgász...
Ócska kis propagandista.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.12.17. 18:40:17

kovi1970 2008.12.17. 16:35:08
Tegyünk az erőszak ellen!

Tegyel! Setalj egyet egy jobbfajta ciganynegyedben. adjak tippeket, merre?

Kenedy1 2008.12.17. 18:44:59

Ennél már cask nagyobb balhék lesznek magyarországon csak úgy szólok. És nem drukkerek lesznek az utcán hanem segíjért köynörgő cigók és nyuggerek.

Jack__Bauer 2008.12.17. 18:45:21

Ezt olvasd el, aztán gondolkodj el azon ki, mit és miért ünnepel a Hősök terén...

hu.wikipedia.org/wiki/Hanuka

nbt-gergo 2008.12.17. 19:00:21

végre valami emberhez méltó megközelítése a dolgoknak.
viszont nem tudom, mi lenne a jó lépés most, azt semmiképpen sem tartom jó ötletnek, hogy a tüntetésre válaszoljunk ellentüntetéssel. igazából az a baj, hogy a 'tüntetők' többnyire egyszerű gondolkodásúak, a fizikai erő megnyilvánulásait előnyben részesítik minden mással szemben, míg a 'mi' csoportunkba inkább az értelmiségiek tartoznak. így nehéz metszetet találni arra, hogy akárhogyan is hatni tudjunk egymásra...

Pszt! 2008.12.17. 19:05:24

Érdekes, hogy a szélsőjobbos kommentelők mindíg tahóbb stílusban írnak, mint mások. Talán ezzel akarják elterelni a figyelmet mondanivalójuk égbekiáltó ellentmondásairól? Aki hangosabban kiabál, annak nem biztos hogy igaza van, sőt általában nincs.

Pszt! 2008.12.17. 19:06:57

Egyébként én sem értem, hogy mi a baj a gyertyagyújtással.

kisanya 2008.12.17. 19:07:18

Egyformán rühellem a cígókat és a gárdát is de ez mi?

"A cigányságuk miatt kitaszított, munkalehetőségtől hermetikusan elzárt magyarokat?"

Ezért lassan beperel az OCÖ lemagyarozni a cígókat!Azért a másik oldalon is nyílik a bicsesz ;megköszönném ,ha nem kevernéd a kettőt vagy magyar vagy cigány, magyarcigány vagy cigánymagyar nem létezik.Magyarországi cigány ...no így már más!De ha nem tudsz kúttúrálisan különbséget tenni ajánlom a bőrszín tanulmányozását mégha emiatt rasszistának is érzed magad...

Pszt! 2008.12.17. 19:08:07

Valamiért betegesen rettegnek a kopaszok a gyertyáktól?

ö...mikó? 2008.12.17. 19:14:53

Pszt!
Érdekes, hogy a ballibes kommentelők csak azt tudják hajtogatni, hogy milyen hülyék a szélsőjobbosok, de nem tudnak válaszolni egy gondolatra sem. Talán mert igazuk van a szélsőjobbosoknak?

bittigris 2008.12.17. 19:16:50

Én egy dolgot nem értek: mi a fasznak kell az utcára vinni a vallási ünnepeket? Aztán vinnyogni, hogy van akinek ez nem tetszik...
Nekem ugyanúgy nem tetszik a keresztállítósdi, de annak azért valamivel több alapja van, mivel MO. keresztény ország, akár tetszik, akár nem.
Provokációnak tűnik az egész; Budaházyék meg annyira sötétek, hogy fölülnek a dolognak.

FuRaCe 2008.12.17. 19:19:13

Pszt, hogy kiknek vannak beteges félelmeik azt inkább hagyjuk...
Hisztérikus, az egész világot lenácizó banda vagytok...
Leszbiket, buzikat és beteg, sorozatfüggő, számítógépfüggő személytelen embereket
szűlt a ti világotok. Gratulálok...
És bocs de ehhezképest még egy hangoskodó kopasz is többet ér...

maciBp 2008.12.17. 19:19:54

Sziasztok!

1., Nem jogos, egy ilyen demonstráció! nem is szabad engedélyezni, szerintem alkotmánysértő, az olvasható bejegyzésről ne is beszéljünk.
2., Miért ne lehetne elvárni az állami szervektől hogy tegyék a feladatukat???

3., Azért a Hősők tere sem kis pofon a hungaristáknak, és ha jobban belegondolok, provokációként értelmezem.

Szóval a zsidók próbáljanak meg kicsit konszolidálódni, bár nem vitatom, h joguk van az ünnepléshez akárhol, a jobbosok meg tolerálják. stb.

Pszt! 2008.12.17. 19:19:59

Milyen gondolatra is kell válaszolnom? Oszd meg velünk ö...mikó, légyszíves!

Pszt! 2008.12.17. 19:25:33

Egy kicsit visszatérnék arra, hogy ugyan mi a baj azzal, ha a zsidók gyertyát gyújtanak nyilvános helyen, egy vallási ünnepükön?

Pszt! 2008.12.17. 19:31:31

FuRaCe

Leszbik és buzik már az ókorban is voltak, persze lehet hogy őket is a liberálbolsevikzsidók világa szülte.

A betegekkel mi bajod? Nem voltál még soha influenzás?

Az, hogy te a maunikasót részesíted előnyben a sorozatokkal szemben, egyéni szocprobléma.

A számítógépfüggőségről meg annyit, hogy te biztos táviratban, vagy füstjelekkel küldted a kommentedet. :)

nakivagyok 2008.12.17. 19:35:20

Hogy sajnálom hogy zavar benneteket hogy a Hősök terén kivánunk gyertyát gyujtani!Ja hogy az a szélsőséges,gazember (nemNáci!!!) horda gyülekezőhelye 1989 óta /ld:Csurka elvtárs)Nem nácizni kell, mert azok már szerencsére kihaltak, igaz ágyban párnák között egynémelyikNa de ezek akis pondró ujnyilasok, ezeknek semmi közük a náciznushoz, azt sem tudják mi az!(Sajnos)!!!

zolcsy05 2008.12.17. 19:37:14

hú ez egy újabb cigányimádó bejegyzeés én is szeretném már visszakérni már Magyarországot de a magyaroknak ez is címlapos blog beszarás eredj inkább horgászni hátha fogsz egy compót tudod mi a másik neve nem?

FuRaCe 2008.12.17. 19:41:19

Pszt én a teljes cikkre reagáltam, ami nemcsak a hanuka ünnepségre tért ki... És innentől kezdve keltette fel az érdeklődésem...
Tudod az arányok, az a nem mindegy...
Igazából Ti vesztek mindenkit egy kaptafa alá, sok fórumon írtam már és gyakorlatilag egyetlen egy balliberális vitafelem sem tudott eddig érveket, tényeket felhozni, sőt mintha úgy tűnne el se olvassák amit írok, elmennek felette, naigen, nehéz a tényeket megcáfolni viszont kifigurázni, kiforgatni még lehet.

pefki 2008.12.17. 19:43:45

FuRaCe!!! Minden szavaddal tökéletesen egyetértek!!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2008.12.17. 19:46:52

"Miért ne lehetne elvárni az állami szervektől hogy tegyék a feladatukat???"

Azért, kedves, mert már nincsenek.
Megszűntek, érted?
Megszűnteték őket..., te is tudod, hogy kik...................................

pefki 2008.12.17. 19:49:24

Minden horgász hazudik,ez kőzismert)))

- Rendi - 2008.12.17. 19:49:35

"Nem hiszem, hogy túl sokan vannak ebben az országban már azok, akik elhiszik, hogy a magyar állam képes megvédeni polgárait a szélsőségesek egyre növekvő radikalizmusával, az egyre gyakrabban és erőteljesebb elszabaduló verbális és tevőleges erőszaktól."

Ha az állam képes lenne az egyszerű munkásembert megvédeni, akkor nem kellene a szélsőségesek miatt aggódni.

duncan 2008.12.17. 20:08:48

hmmm... sztem a zsidó vallásúak a zsinagógákban gyújtogassák a gyertyát, a Jobbik meg a katolikus, evangélikus, református templomokban állítgassa a kettőskeresztet
btw... valaki tudja, hogy miért kettőskeresztet állítanak?

fran7 2008.12.17. 20:16:43

Nincs baj a gyertyagyújtással, csak az az igazság, hogy Magyarországon kívül európában ezt nem tudnák megtenni. S közben minket neveznek rasszistának. Elképzelem ahogy mondjuk Franciaországba, közel valamelyik arab negyed mellett Épp hanukát gyújtogat Sárközy. Miért van az, hogy azok akik az állam és egyház szétválását hirdetik nyugodt szívvel jelennek meg és hirdetika hanukán való részvételt. Akik amúgy arról cikkeztetnek, hogy minek keresztek az útszélén, miért van harangszó a rádióban. Kedves cikkíró ha elolvassa az index mai cikkeit, talán rátalál arra, hogy mennyi ingatlant vásárolt Pesten épp egy izraeli cég. Ha annyira félnének nem tennék ezt. De aki félelembe akar élni azt fogja tenni, a nagy toleranciájában olyan lesz mint a legutóbbi Grace klinikás főhős, aki épp közölte, hogy nem bánná, ha egy náci meghalna, mert attól jobb lenne a világ. Talán ezért nem kérünk a ti toleranciátokból, a ti országotokból, a ti tüntetéseitekből, ahogy nem kérünk a Torockai és Budaházy-féle hatalom által fizetett provokátorokból. A magyar nép attól erős, hogy elfogadó, de nem azokkal szembe akik csak gyengítik, lopják, szidják. S meglepődnek, amikor megkérdik, miért teszik ezt, akkor nincs rá válaszuk, csak az hogy félnek.

ö...mikó? 2008.12.17. 20:21:52

PSZT!
Például az előtted elhangzottakra. Hogy ebben az országban a magyaroknak kell félniük. Hogy a Gárdisták még egyetlenegy cigányt, zsidót, stb... nem öltek meg nem erőszakoltak meg. A cigányokkal ellentétben. Ha ennyire véded a cigányokat, miért nem költözöl le melléjük? Mi lenne a véleményed, ha a te lányodat gyalázzák és ölik meg? Mert ez minden nap megtörténik az országban! Akkor miért is a Gárdától féltek?

zolcsy05 2008.12.17. 20:24:29

Mikó ez az igazság és erre majd figyeld meg soha nem tudnak válaszolni egy értelmeset a fajvédő emberkék

zolcsy05 2008.12.17. 20:25:21

Mikó ez az igazság és erre majd figyeld meg soha nem tudnak válaszolni egy értelmeset a fajvédő emberkék

HunMenekült 2008.12.17. 20:33:01

látom a cirkuszt és kenyeret(de inkább csak az előbbit) elv remekül működik az országban. amig csak a magyar gárdával meg a hasonló baromságokkal foglalkozik a média meg a nép, addig szép lassan elsorvad az ország. jólenne már felébredni mert az elmúlt 6 évben az országból amit még a "német nyugdíjasok is irigyelnek" egy rakás szarhalmaz lett és nem budaházy meg orbán meg ilyen emberek miatt hanem a mi csodálatos baloldalunk miatt...

HunMenekült 2008.12.17. 20:38:15

egyébként kiváncsi lennék ,hogy a cikkíró meg a hasonló emberek melyik Mo-n élnek?
mert valószínű az egy jobb Mo lehet mint ahol mi...

Suum Cuique · http://magyarkodo.blog.hu 2008.12.17. 20:48:46

mondjuk az sokat elmond a blog.hu -ról, hogy ez a szerző második alkotása és máris címlapra kerül, a mi blogunk meg már kicsit régebb ideje működik de mi le vagyunk szarva:D

Sickofitall 2008.12.17. 20:53:20

Az állam nem működik. Ennyi. Sem a cigányokat nem képes rábírni a törvények betartására, sem a különböző debil csoportokat nem képes rábírni az otthonmaradásra. 18 éve változatlan a politikai elit, hiába hagyta már a legelején cserben az országot.
Mellesleg, bármilyen szomorú is egy-egy tragédia, a cigányok az erőszakos bűncselekményeket leginkább egymás ellen követik el. A két legtöbbet emlegetett cigányesettel (Olaszliszka, Kiskunlacháza) bármikor szembe állítok két, magyarok által elkövetett borzasztó esetet: móri bankrablás, Szabó Dézi.
Ettől függetlenül nem szeretném, ha a szomszédomba egy alkoholista roma família költözne, illetve, hogy a fiamat bántalmazzák a cigánygyerekek és ettől nem érzem maagam rasszistának. Sőt. Én örülnék a legjobban, ha ez 10 év múlva nem lenne probléma. Most az.

zolcsy05 2008.12.17. 20:54:38

ez így igaz ahogy mondod megy a cenzúra de keményen

HunMenekült 2008.12.17. 20:58:35

amíg a cigányok egymást ölik addig nincs baj bár csinálnák nagyobb intenzítással...

Sickofitall 2008.12.17. 21:02:50

Fran7: tévedsz. A világ minden nagyvárosában közterületen is megünneplik a hanukát és az ünnepségeken minden esetben magas szinten képviselteti magát az állam is. Ennek kiderítéséhez elég volt beleírni a googla-ba a hanukkah szót, nézd mit jött ki: www.chabad.org/holidays/chanukah/public_lights_cdo/aid/104930/submit.x/31/submit.y/8/submit/Find%20By%20City/jewish/Las-Vegas-Nevada.htm.
Légy szíves tájékozódj, mielőtt posztolsz.
Abban viszont lehet valami, hogy ezeket a köcsögöket (Budaházy, Toroczkai) a hatalom, vagy a szlovák titkosszolgálat, vagy együtt szabadította rá a jónépre...

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.17. 21:04:14

"a 'tüntetők' többnyire egyszerű gondolkodásúak, a fizikai erő megnyilvánulásait előnyben részesítik minden mással szemben, míg a 'mi' csoportunkba inkább az értelmiségiek tartoznak."

Hát te sem voltál tüntetésen az elmúlt két évben, csak jól megetted hogy a tízezres tömegben valószínűleg 9000 bőrfejű kődobáló van, merhát a köztévén csak őket használják vágóképnek.

Beérett az aljas, manipulatív és hazug kormánypárti média népbutításának gyümölcse.

" Pszt! 2008.12.17. 19:25:33
Egy kicsit visszatérnék arra, hogy ugyan mi a baj azzal, ha a zsidók gyertyát gyújtanak nyilvános helyen, egy vallási ünnepükön? "

Az égegyadta világon semmi. De a poszt, bár erről akart szólni, nem erről szól, hanem hogy jaj szegény zsidók _és_ jaj szegény cigányok. Én nem tudom megérteni, hogy a posztíró hogy keverte ide a cigányokat, de ha már idekeverte őket, akkor beszéljünk a cigányokról.

Suum Cuique · http://magyarkodo.blog.hu 2008.12.17. 21:09:14

VALAKI MONDJA MÁR MEG, HOGY A POSZTÍRÓ KÉT SZÓCIKKES BLOGJA MIÉRT KERÜL AZ INDEX CÍMLAPRA, ÉS A MIÉNK MEG MIÉRT NEM???!!!

Preturbányi Károly · http://www.hurut.info 2008.12.17. 21:12:02

Nagyon jó cikk, csak így tovább! Harcolni kell az eltokásodott fasiszta étteremtulajdonos és a zselézett hajú Toroczkai-ra magyarorosított Tóth nevű politikai bűnöző suhanc és újnyilas követőik ellen! Nem kell tőlük betojni, ezek szar alakok egytől-egyig mind, akiken csak röhögni lehet!

Szalahadin 2008.12.17. 21:23:02

Te Horgász!
Te fizetett gyűlölködő vagy ingyen hülye vagy?
"A cigányságuk miatt kitaszított, munkalehetőségtől hermetikusan elzárt magyarokat?"
Ez a mondat helyesen:
"Az agresszív, tolvaj és gyilkos életmódjuk miatt kitaszított, a magyar adófizetők által befizetett pénzen élősködő cigányokat?"
Egyébként feltűnt neked, hogy 1945-ben véget ért a II. világháború? Hogy nincsenek többé fegyveres, tehát valódi veszélyt jelentő nácik és nyilas követőik?
Őszintén szólva, ez az állandó és álságos nácizás, meg a "rettegjünk az Árpád-sávos zászlótól" című műsor azoknak a mártíroknak az emlékét gyalázza meg, akik tényleg meghaltak a Holocaust idején.
Különösen egy olyan országban szánalmas ezt emlegetni, amelyikben a VIDÉKI IDŐS EMBEREK jó része valóban nem tudhatja, megéri -e a másnap reggelt. Őket ugyanis nemcsak képzeletben, hanem egészen konkrétan megölik a cigány hordák. A MG egyrészt szánalmas, lúzer alakulat, másrészt ha az egyenruhájuk emlékeztet is a nyilasokra, azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy a valódi veszélyt ők jelentik.
A szüleid Bajcsy-Zsilinszky úti lakásába is 1000-szer nagyobb eséllyel tör be egy rabló cigány horda, mint a Magyar Gárda.
Szerintem mássz elő nyugodtan a gumibelsőből, hidd el, hihetetlenül kitágul a panoráma, ha egyszer előmászva is körülnézel.

Harley.O (törölt) 2008.12.17. 22:18:20

"Borzalmas gondolat, hogy ebben az országban már nem jó élni."

Akkor ne élj itt, te szerencsétlen, senki sem kiváncsi a zsidóimádó okádékodra. TAKARODJ!

Harley.O (törölt) 2008.12.17. 22:19:07

Ja, és a cigány mióta magyar? Ekkora hülyének, mint te, születni kell.

Gery Greyhound // · http://www.bestofgyurcsany.hu 2008.12.17. 23:13:01

Preturbányi Károly · www.hurut.info 2008.12.17. 21:12:02

Most akkor döntsd már el hogy veszélyesek és meg kell velük küzdeni hősiesen, vagy bohócok akiken nevetni kell?

Külön gratulálok a neved mellett belinkelt szennylaphoz, gyönyörű darab. "további szórakoztató jóhírek az elmúlt időszakből" a Gárda megszűnése mellett, hogy akárkit kirabolnak és megvernek? Hát gratulálok, baszodmeg. Normális vagy te? Ezek szerint a ti értékrendetekben nem az a kitűzött cél, hogy béke legyen az országban, hanem a gárdisták meg a "fasiszták" legyenek összeverve, megrugdosva, és hogy ne Gyurcsányról meg a cigányokról hordjanak össze mindenféle "aljas hazugságot" a kurucinfó meg a többi gyűlöletkeltő szennylap, hanem inkább ti szeretnétek ezt csinálni a másik oldallal?

Vona Gábor EMBERISÉGELLENES (lolbazmeg!) bűntettei? Mi a faszról ugatsz te? És miért gondolod hogy egy hajszálnyival is jobb vagy azoknál, akiket fasiszta nácinak nevezel? Szállj már magadba, ember, és gondolkozz, és nézz körül hogy mi folyik ebben a kurvaországban, ha meg nem tetszik valami akkor el lehet húzni a büdös picsába.

magyari 2008.12.18. 06:47:58

Először elolvastam a hozzászólásokat. Aztán átfutottam, aztán még azt sem. E vélemények - majd - mindegyike "szép" lenyomata a Kárpát Medence morális válságának. Eddig is tudtam, most látom is, az "ember"-nek nevezett véglények - majd - mindegyike hülyébb, mint a patkány. Okos állat a patkány. Ha léket kapott a hajó, fölmenekül a fedélzetre - és rohangál. Az okos kapitány maga vezeti a matrózókat a mélybe - léket tömni. Mert különben MINDANNYIAN elsüllyedünk! Mit pofáztok ti itt "magyarság"-ról? (CSAK azokhoz szólok, akik úgy NEM magyarok, hogy húj!) Ki itt a "magyar"? Végiggondoltátok? Elindult anno egy horda az Etele közből. Szexelt. Minden férfi minden nővel és fordítva. Náció-függetlenül. És NEM volt fogamzásgátló, tudom! Na, lett is ez a "kevert", mire a Kárpát Medencébe ért a horda. És "ezek" merik magukat "magyar"-nak nevezni? Kapard meg kicsit Eleid pedigréjét, hú, mi-minden derül ott ki!
Én NEM vagyok magyar. Én magyar állampolgár vagyok. Fekete-fehér és tarka - mindegyik egy kicsit. És büszke vagyok - fiaimra, tetteimre, életemre. Magyarságomra? Ugyan! VAN, mint a hőmérsékletem. Miért lennék én büszke a 36,9-es hőmérsékletemre? Hát nem hülyeség?
Itten a patkánynál is alacsonyabb IQ-jú "embernek látszó tárgyak" hamarosan egymásnak mennek, ütnek, ölnek, felvonulnak, ahelyett, hogy dolgoznának. MUNKA. Érti valaki is e szó tartalmát? NEM 8 órányi munka! Több. És minőségi munka! Szaktudással, NEM feltétlenül diplomával! Nyelvtudással, NEM nyelvvizsga papírral!
Meg kell végre csinálni ezt az országot is, nekünk, kik benne élünk. Takarítson mindenki a háza táján legalább. Nagy kérés ez? Pl. NE lopjon azért, mert más lop. NE hazudjon azért, mert más hazudik. NE öljön azért, mert más megteszi. Sok NE lenne még. Ha ezt a pár NE-t betartanátok, már szebb lenne életünk - szerintem.
Miért kell MINDENT a "politikus"-okra fogni. Úgy hülyék, ahogy vannak. (MINDIG tisztelet az oly kevés kivételnek!!!) Pártsemlegesen lopnak, csalnak, hazudnak. Na-és? Kell "ezeket" követni? Tojok rájuk. Teszem a dolgom, lelkiismeretem szerint.
Szabadság. Ismeritek még e szó jelentését? Úgy látom, kevesen. Az én értelmezésem: Szabadság az, mikor azt csinálok, amit akarok, MÍG ezzel NEM bántok másokat. Nem egyszerű?
Lopás: Ami nem az enyém, az biztosan a másé. Könnyű megjegyezni - szerintem.
Hazugság: "A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát." - mondták Eleink. Igaz. Előbb vagy utóbb MINDEN kiderül. Én inkább nyugodtan alszom, jó a tükörbe néznem, mert nem "kell" leköpni magam. Más miért nem tesz így?
Morális válság. Igen EZ a Nagy Válság. És most, mikor még benne sem vagyunk igazán a Nagy Világgazdasági Válságban, az "embernek látszó tárgyak" LCD kivetítőt, drága mobilt, egyéb hülyeséget vásárolnak, mert ugye a "szeretet ünnepe". 2009. január 3-án lesz a Nagy Felébredés. Sokaknak fog fájni, mert nem lesz pénzük kajára, meleg lakásra. Könyörgöm, NE a MÁSIKAT okold, ha ez lesz Veled. Okold magad, húzd le a WC-n magad, de NE BÁNTSD A MÁSIKAT. Te voltál-vagy hülye. Fekete-fehér és tarka. Náció-, rassz- és pártsemlegesen.
Ezt gondolom.

INkvizitor 2008.12.18. 11:13:32

"visszakérem Magyarországot" :))) lol!

állj be a sorba. vagyunk egy páran, aki szeretné ezt az országot visszakapni. de sztem jobban jársz, ha attól kéred akinek a kezében van, és nem attól aki "csak" meghalna érte. (juj)

FuRaCe 2008.12.18. 12:05:59

magyari!

Te tulajdonképpen mire reagáltál?
Az írásod kioktató, lealacsonyító stílusa, az ízléstelen sarkított hasonlataid
és a lényegében összefüggéstelen mondanivalód szerintem csak helyet és időt pazarolta.
De ellentétben veled, veletek én nem veszek egy kaptafa alá mindekit és megpróbálom
értelmezni és megérteni amit írtál.
Már az elején nem bírod megállni és nagy bölcsen letekintve "ránk" megdorgálsz mindenkit.
Ezekután a fogamzásgátlóra és a vérvonalra térsz ki. (Azt, hogy kiknek kéne fogamzásgátlót szedni hagyjuk...)
Itt megállnék egy kicsit, mivel nem célzottan utaltál az embernek látszó tárgyakra ezért nem derült ki pontosan
kikre gondolsz, de maradjunk az eredeti cikknél, pl. itt van Budaházy, nyilván nagyon tájékozott vagy ezért feltételezem tudod,
hogy az ő felmenői szlovákok voltak és ő maga is azt nyilatkozta, hogy nem ez számít, hanem
hogy ki minek érzi magát. Tehát, hogy Te hol olvastál vérvonalak bizonygatásáról rejtély...
Az, hogy Te nem magyarnak hanem magyar állampolgárnak érzed magad jogod van hozzá, ahogy
a betelepült cigánynak és kínainak sem kell magyarnak éreznie magát. Ezzel nincs is gond.
Nekem meg jogom van magyarnak érezni magam vérvonal ide vagy oda...
Ez a szabadság ugye? Erre gondoltál?
A fejlődés kulcsa a tudás továbbadása és a hagyományőrzés.
Ez szinte tökéletesen működött a régmúltban apáról fiúra és pont ezért is született
nálunk annyi tehetség és jó szakember, pont ebben rejlett Magyarország sikere.
Viszont az évtizedes bomlasztás, az ipar, mezőgazdaság, oktatás szétverése, a családromboló politika megtette hatását.
Érthetetlen számomra, hogy keverted ide a csalást, hazudozást, lopást, ölést, munkakerülést...
Elhiszem, hogy az általad patkánynak nevezett "mélymagyarok" között is van becstelen, dehogy általánosságokban
ez rájuk lenne igaz... Nekem ezekkel kapcsolatban egy másik népcsoport jut eszembe... Rossz helyre címezted.
A másik, írtad, hogy miért kell foglalkozni a politikával, az utcára menni, ölni egymást stb... (Ki kit öl?)
Én nem tartom magam olyan okosnak mint Te, de képzeld el még én is tudom, hogy lényegében a politikán múlik minden.
Már hogy a fenébe ne érdekelné az embereket mit tesznek és miért ne kérhetnék számon őket?
Engem igenis érdekel, hogy pl. az unokáim unokáit is előre adóságba és rabszolgasorsba verik...
Az országgyűlés elvileg értünk van és nem mi értük, a hazát kellene szolgálniuk, azt teszik?
Nem kezdem el sorolni... Nézd meg a Görögöket, Franciákat, sokkal kisebb kariberü ügyeknél is az utcára mennek és
azok aztán tényleg törnek-zúznak. Ez nyilván nem mérvadó és nem ez a helyes, de ha megnézzük a történelmet
az emberek sokszor utcára mentek és szerintem nem egyszer jogosan.
Aki nemcsak saját magára gondol, hanem a jövőre, a nemzetre annak igenis számít mi zajlik itt, mégha
egymaga boldogulna is. Valaki azért küzd, hogy a családja boldoguljon és csak velük törődik, ez is szép,
nincs is baj vele.
És végezetül, hogy van arcod mindenkit kioktatni a szabadságról? Pont egy olyan országban ami a történelme során
szinte végig megszállás alatt volt? Nembeszélve a mostani részrehajló igazságszolgáltatásról, politikáról,
ami csak a kisebbségek érdekeit védi... Tudjuk miért...
Ne bántsuk egymást? Ki kit bánt és provokál folyamatosan? Nézz abba a tükörbe mégegyszer, szerintem torzít...

Lólábfi Horgász SC 2008.12.19. 08:35:28

Úgy látom lehet mérleget vonni. A posztot valamivel többen, mint négyezren olvasták és 100-nál több komment érkezett hozzá. Ezek túlnyomó többsége a szövegek tanúsága szerint szélsőjobberek, rasszisták beírása, és miután néhányan többször kommenteltek, mondhatjuk, hogy kb.50-60 nick, (legyünk jóindulatúak és tételezzük fel, hogy egy nick egy ember) akik fontosnak tartották a poszttal durván szembenálló véleményüket írásban is közölni. 4000-ből mondjuk 60. Meglepően egyezik azzal, amit a szélsőjobb országos arányáról gondolok.
Persze ez nem azt jelenti, hogy a maradék 95 százalék egyetértene velem, azt egyáltalán nem gondolom, sőt. De az, hogy mindössze egy nácit kellett moderálni, az nagyon jó. A poszt pedig az én gondolataimat tartalmazza és azért született, mint általában, hogy megosszam másokkal. Köszönöm azoknak, akik elolvasták.
süti beállítások módosítása